Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ. Ούτε σπιθαμής γης στα τσιράκια των αφεντικών. Καθήκον κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωσης και συλλογικότητας είναι να συμμετέχει στην προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ. ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού – Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση | Avantgarde

Καλούμε σε προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.
Ούτε σπιθαμής γης στα τσιράκια των αφεντικών.

Καθήκον κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωσης και συλλογικότητας είναι να συμμετέχει στην προσυγκέντρωση στα Προπύλαια την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 5:30 μμ.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού – Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση | Avantgarde

από @ 09/07/2015 1:39 μμ.


https://athens.indymedia.org/post/1546717/ κάλεσμα στα προπύλαια στις 5.30μμ

https://athens.indymedia.org/post/1546755/ κάλεσμα στο σύνταγμα στις 6μμ

Και τα δύο από ΟΡ.ΜΑ.

Τι συμβαίνει εδώ;

από @αντιφα 09/07/2015 2:38 μμ.


μολις το βγαλανε στο facebook τους πως ακυρωνεται η αντισυγκεντρωση στο Συνταγμα και υπάρχει μονο στα Προπυλαια

https://www.facebook.com/pages/ORMA/482978925180070

από @ 09/07/2015 2:57 μμ.


καλεί και η ροσινάντε στα προπύλαια

http://rocinante.gr/index.php/to-kefaleo-na-plirosi-tin-itta-tou-olesi-simera-stis-6-mm-sta-propilea/

από @ 09/07/2015 5:22 μμ.


Ορθά πράττουν. Προπύλαια. Συζητήσεις για την τρέχουσα πολιτική. Το πάνε για σύρραξη γνωρίζοντας ότι έχουν όλο τον ευρωπαϊκό εσμό και την παραδοσιακή κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη με το μέρος τους. Οι Μερινάκηδες και οι Μελισσανίδηδες έχουν έτοιμες στρατιές τραμπούκων κι ο ελλαδικός κόσμος είναι στην αγωνία του χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να βλέπει τηλεόραση. Το παλιό σύνθημα "σπάσε την τηλεόραση" όχι μόνο δεν έπιασε αλλά υπήρξε και κίνημα αγοράς της νέας μορφής τηλεοπτικής μετάδοσης μέσα στην κρίση. Πώς αλλίως θα δει το τούρκικο; Τι άλλο έχει να κάνει όταν σπάσει την τηλεόραση; Υπάρχουν σοβαρές προτάσεις για την επιβίωση ειδικά μέσα στην Αθήνα; Αυτό ας είναι το ερώτημα. Ο παρασιτικός κόσμος των χρηματοδοτήσεων έχει τελειώσει είτε με τη χρεωκοπία είτε με το νέο μνημόνιο. Η νέα κατοχή χωρίς στρατό κατοχής, να εξαιρέσει κανείς τα ένστολα θηρία, μας απειλεί κι αυτό επιζητά πρακτικές και δημιουργικές συμμετοχικές λύσεις. Υπομονή και επιμονή συντρόφια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License