Χαλκιδική: "θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την εργατική τάξη στην οποία ανήκουμε" ... με ένα σαφές ΝΑΙ

άλλη μια ταξική ψήφος που περασε στα ψηλά αλλά που δεν πρέπει να ξεχνάμε...

post image

Το σωματείο εργαζομένων Μεταλλωρύχων Υπογείων Στοών στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, έχοντας βιώσει επαλειμμένα και εδώ και πολλούς μήνες, τις επιπτώσεις της ρευστότητας και της αστάθειας που επικρατεί στη χώρα, οφείλουμε να πάρουμε θέση για τη επικείμενη διεξαγωγή δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή.

Το δίλημμα που τίθεται στους Έλληνες πολίτες είναι προσχηματικό και αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια διχασμού του λαού μας.

Εμείς θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την εργατική τάξη στην οποία ανήκουμε, τους νέους επαγγελματίες που προσπαθούν να ορθοποδήσουν σε αυτή τη χώρα και την αδιαπραγμάτευτη θέση των συμπολιτών μας για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το Ευρώ.

Την Κυριακή η ψήφος μας θα είναι υπέρ της συμμετοχής της Ελλάδας στην πολιτική και οικονομική συμμαχία, στην οποία ανήκουμε. Δεν θα διακινδυνεύσουμε τη σταθερότητα, την ομαλότητα και την ευημερία της χώρας μας.

Ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα δηλώνουμε ένα σαφές και απερίφραστο
«ΝΑΙ»

Στην Ευρωπαϊκή πορεία της Πατρίδας μας
Στην αλληλεγγύη των Ευρωπαϊκών λαών
Στο κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα

Και καλούμε τους συναδέλφους μας να συμπαραταχθούν μαζί μας στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License