5 ΙΟΥΛΗ: ΟΧΙ - Παρεμβάσεις σε Περιστέρι & Κυψέλη

Παρεμβάσεις της ΟΡΜΑ για το δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου σε Περιστέρι και Κυψέλη

Την Κυριακή 5 Ιουλίου δεν διεξάγεται απλά ένα δημοψήφισμα. Την Κυριακή χωρίζονται 2 κόσμοι. Ο κόσμος των ανέργων ,των αυτοκτονημένων, των καταπιεσμένων, ο κόσμος όλων αυτών χωρίς αύριο, και απέναντι τους, ο κόσμος των αφεντικών, των λακέδων τους, των εθελόδουλων.

Οι πραγματικοί αγώνες όλων αυτών που είδαμε τις ζωές μας να κατασπαράζονται τα τελευταία 5 χρόνια, μόλις ξεκινάνε. Έχουμε να φτιάξουμε το δικό μας στρατόπεδο απέναντι στο παρακράτος της δεξιάς, τους νενέκους τους νεοφιλελεύθερους απέναντι σ’ όλους αυτούς που θέλουν να μας επιβάλουν να ζούμε μια ζωή ντροπής, υπόδουλη σε μνημόνια τρόικες Ε.Ε. Δ.Ν.Τ. και αφεντικά.

Στις 5 Ιουλίου δε λέμε απλώς 1 όχι σε 1 ακόμα μνημόνιο, λέμε όχι στην ευρωλαγνεία και τον ευρωπαϊσμό τους, όχι στους αστούς και τους λακέδες τους, όχι στους δεξιούς προσκυνημένους και ξύλο στους φασίστες.

Αυτόν το ντόπο τον έχτισαν οι εργάτες, τον έχτισαν οι φοιτητές, τον έχτισαν μετανάστες, με τις αρνήσεις τους, και με τις αρνήσεις τους θα τον ξαναχτίσουν.

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι.

ΟΧΙ
άλλο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ακροδεξιά
στα αστικά λοκάουτ και σαμποτάζ
στην βρώμικη προπαγάνδα των ΜΜΕ
στην ελεύθερη αγορά της ζωής μας

ρίχνουμε “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα
ρίχνουμε “ΟΧΙ” στα εργοδοτικά λοκάουτ
ρίχνουμε “ΟΧΙ” στην πολιτική αντεπανάστασηρίχνουμε “ΟΧΙ” σε κάθε σαμποτάζ του παρακρατικού μηχανισμού
εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση σε παιδεία – υγεία – ρεύμα – νερό – επικοινωνίες – μεταφορές – σίτιση – στέγαση

 

http://bit.ly/1RWDgZT

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License