Επιτυχία της Αντισυγκέντρωσης

Την Τρίτη 30 Ιούνη με πρωτοβουλία της ΟΡΜΑ, της ΚΕΔ , της ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ και της ΟΚΔΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στήθηκε μια δύσκολη αλλά πετυχημένη διαδήλωση αντιπαράθεσης με τον ακροδεξιό εσμό που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Η συμμετοχή προσέγγισε τα 500 άτομα και έκανε την κλασσική διαδρομή Προπύλαια – Χαυτεία – Σταδίου και ξανά Προπύλαια, ενώ επιχειρησιακά ήταν αδύνατη η προσέγγιση των φιλελέδων αφού η ΕΛ.ΑΣ με κλούβες στο ύψος της Ομήρου δεν επέτρεπε την πρόσβαση. Η μάχη με της ακροδεξιά αντεπανάσταση δεν είναι εφ άπαξ. Τα σαμποτάζ τους πρέπει να αντιμετωπιστούν στην πράξη είτε στους κοινωνικούς χώρους είτε στην διαδικασία πολιτικής τους μετάλλαξης. Την Τρίτη σπάσαμε την προβοκατορολογία και δεν αφήσαμε τους δεξιούς μόνους τους. Οι δεκάδες προσαγωγές συντρόφων δεν έφεραν κλίμα μοναξιάς και ματαίωσης αλλά ήταν μέσα σε ένα πλαίσιο συγκρότησης για τις μάχες που έρχονται.

Επιτυχία της Αντισυγκέντρωσης

Την Τρίτη 30 Ιούνη με πρωτοβουλία της ΟΡΜΑ, της ΚΕΔ , της ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ και της ΟΚΔΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στήθηκε μια δύσκολη αλλά πετυχημένη διαδήλωση αντιπαράθεσης με τον ακροδεξιό εσμό που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Η συμμετοχή προσέγγισε τα 500 άτομα και έκανε την κλασσική διαδρομή Προπύλαια – Χαυτεία – Σταδίου και ξανά Προπύλαια, ενώ επιχειρησιακά ήταν αδύνατη η προσέγγιση των φιλελέδων αφού η ΕΛ.ΑΣ με κλούβες στο ύψος της Ομήρου δεν επέτρεπε την πρόσβαση.
Η μάχη με της ακροδεξιά αντεπανάσταση δεν είναι εφ άπαξ. Τα σαμποτάζ τους πρέπει να αντιμετωπιστούν στην πράξη είτε στους κοινωνικούς χώρους είτε στην διαδικασία πολιτικής τους μετάλλαξης.
Την Τρίτη σπάσαμε την προβοκατορολογία και δεν αφήσαμε τους δεξιούς μόνους τους. Οι δεκάδες προσαγωγές συντρόφων δεν έφεραν κλίμα μοναξιάς και ματαίωσης αλλά ήταν μέσα σε ένα πλαίσιο συγκρότησης για τις μάχες που έρχονται.

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License