Συζήτηση-Προβολή: H εναλλαγή στην πολιτική διαχείριση και οι θεσμικές αυταπάτες. Ο Καπιταλισμός εξανθρωπίζεται;Τετάρτη 10/6

Συζήτηση-Προβολή: H εναλλαγή στην πολιτική διαχείριση και οι θεσμικές αυταπάτες. Ο Καπιταλισμός εξανθρωπίζεται; Τετάρτη 10/6 19:00 Πλατεία Καρύλλου στο θέατρακι (βρίσκεται έναντι της κεντρικής πλατείας Ν.Σμύρνης)

post image

Τετάρτη 10/6 19:00 Πλατεία Καρύλλου στο θέατρακι (βρίσκεται έναντι της κεντρικής πλατείας Ν.Σμύρνης) Συζήτηση: «H εναλλαγή στην πολιτική διαχείριση και οι θεσμικές αυταπάτες. Ο Καπιταλισμός εξανθρωπίζεται;» θα ακολουθήσει προβολή ντοκυμαντέρ για τους αγώνες στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης «30 χρόνια πίσω».

 

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti.

στη Νέα Σμύρνη και τις γύρω περιοχές.

vogliamotutto.espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License