Επεισόδια σε στέκι της ΧΑ στους Αμπελοκήπους Αθήνας

Σε κάθετη μεταξύ Κηφισίας και Σεβαστουπόλεως υπήρξε ένταση μεταξύ μιας ομάδας νεαρών με μέλη της ΧΑ , με απειλές ξύλο και τα επακόλουθα .

Σήμερα στις 19.50 ' ένταση ανάμεσα σε μέλη της ΧΑ και μια όπως φαίνεται άσχετη ομάδα νεαρών , γρήγορα προχώρησε επειδή ήρθαν άμεσα γύρρω με 15 άτομα ,2 περιπολικά ,3 μηχανές ΔΙΑΣ και το μαύρο βανάκι για προσαγωγή . Ο μόνος εμπλεκόμενος της ΧΑ  που δεν διέφυγε, πρέπει να του βρήκαν όπλο . Έντονη διαμαρτυρία των "δικών" του για την προσαγωγή και μεγάλη αντίδραση για να είναι απλά ένα συνηθισμένο πλάκωμα ,όπως και "ασυνήθιστη" η ανταπόκριση της αστυνομίας. Έχω αδυναμία για οπτιακοακουστικό υλικό όποιος γνωρίζει παραπάνω ενημερώνει.

από @ 24/05/2015 10:17 μμ.


αναφέρεσαι για χτες το βράδυ και για πανόρμου συγκεκριμένα...

από @Λαίδη Μ 25/05/2015 12:01 πμ.


το παραπάνω σκηνικό έγινε σήμερα ,το γιατί μπορεί να έχει σχέση με Πανόρμου αλλά 100% σήμερα και η προσαγωγή του ΧΑυγίτη

από @Μανώλης 25/05/2015 11:06 πμ.


Παραβρέθηκα στο συμβάν καθώς πήγαινα στο σπίτι μου και μίλησα και με άλλους κατοίκους της γειτονιάς και έγιναν επακριβώς τα εξής :Χτύπησε ο συναγερμός της τράπεζας πειραιώς και την στιγμή που έμπαινε ο άνθρωπος στο αυτοκίνητο του έξω ακριβώς από την τράπεζα πειραιώς κατέφαθασε η ομάδα δίας όπου πήγαν να τον ακινητοποιήσουν και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.Επακολούθησε ένας διαπληκτισμός μεταξύ αστυνομίας και του εν λόγου κυρίου και οι αστυνομικοί προβήκαν σε σύλληψη.Έγινε σωματικός έλεγχος και δεν βρέθηκε κάποια σχετική οπλοκατοχή.Αυτά.

από @Λαίδη Μ 25/05/2015 11:28 μμ.


κάτι μπερδεύουμε ,χτύπησε ο συναγερμός όντως , δεν ήρθε μόνο η ΔΙΑΣ και υπήρχε και έντονος διαπληκτισμός με κάποιους τρίτους . Δεν τσέκαραν κανέναν άλλο από τα δίπλα αμάξια που ήταν στην αρχή παρκαρισμένα . Επίσης μετά τον σωματικό έγινε όλη η ιστορία αφού άρχισε να βρίζει και να οδύρεται ότι ξέρω γιατί μου τα κάνετε αυτά κ.α . Τον ακινητοποίησαν μετά από αρκετή ώρα αφού πήγε 3 φορές να την κοπανήσει ,όχι λόγω καλοσύνης ,αλλά λόγω των αρκετών μαρτύρων που είχαν μαζευτεί στη σκηνή ,όπου επαναλαμβάνω δεν πείραξαν κανένα από τα δίπλα αμάξια.Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως για το ίδιο περιστατικό πρόκειται .  

από @nuisance 26/05/2015 9:51 πμ.


Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο μας πληροφορεί για κάτι. Ας κατέβει ή ας γράψει κάποις επίσημα και σε ανθρώπινη γλώσσα τι συνέβη.

από @Λαιδη Μ 26/05/2015 3:18 μμ.


Επειδή ο στόχος ήταν να γνωστοποιήθει το γεγονός και να μάθω τι έγινε θα κατέβει . Επίσημα δεν υπάρχει πουθενά και τίποτα  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License