Ο Γ. Βαρουφάκης καταργεί την ... πάλη των τάξεων

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/04/blog-post_770.html

Ο Γ. Βαρουφάκης καταργεί την ... πάλη των τάξεων

    Εχουμε κατά καιρούς ακούσει τόσες μπαρούφες από τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, που πιστεύαμε ότι δεν θα μας εντυπωσίαζε όποια «βαθυστόχαστη» ανάλυση και να μας έκανε. Διαψευστήκαμε τραγικά .. σχεδόν καραφλιάσαμε.
Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα έφτανε στο σημείο να αντιγράφει τον μακαρίτη υπουργό Εργασίας της Ν.Δ Κ. Λάσκαρη που το 1977 έβγαζε νόμους καταργώντας (στο μυαλό του) την πάλη των τάξεων!!!

Διαβάστε δήλωση που έκανε ο τρισμέγιστος υπουργός οικονομικών της .. αριστερής κυβέρνησης.
«Εν έτη 2015, μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής ύφεσης όπου όλοι είναι θύματα, σε τελική ανάλυση, ελάχιστοι είναι οι επιτήδειοι που έχουν κερδίσει απ’ αυτή την κρίση. Η εποχή στην οποία μια κυβέρνηση της αριστεράς ήταν εξ ορισμού αντίθετη με τον χώρο της επιχειρηματικότητας έχει παρέλθει. Αν φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα αναπτυσσόμαστε , τότε μπορεί να ξανααρχίσουμε να μιλάμε για συγκρουόμενα συμφέροντα εργασίας και κεφαλαίου. Σήμερα είμαστε μαζί».

Τέτοια δήλωση ούτε ο Στέφανος Μάνος δεν θα έκανε. Να χαίρεστε στου Μαξίμου τον υπουργό σας.


αφου υπαρχει ηδη ανεβασμενο στο blog του, τι νοημα εχει να ανεβει και στο indy? Πως ακριβως συνεισφερει στην αντιπληροφορηση αυτο το κειμενο αναρωτιεμαι.

...

από @ 25/04/2015 6:49 μμ.


https://www.youtube.com/watch?v=nWZqeli4KfQ

Το ηχητικό.

από @ 25/04/2015 6:54 μμ.


Δηλάδή, θες με άλλα λόγια να μας πεις πως πρέπει να καταργηθεί η ενότητα "αναδημοσιεύσεις"? Γιατί σε αυτήν έχει αναρτηθεί η είδηση. Ή απλά χαλάστηκες από το ότι βγαίνει στη φόρα η δήλωση του Βαρουφάκη?
Σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο, να ξέρεις πως υπάρχει συζήτηση μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις τις παρατηρήσεις-επισημάνσεις για τη λειτουργεία του indy. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο...

...

από @ 26/04/2015 12:39 πμ.


το ηχητικό της είδησης αυτής: https://www.youtube.com/watch?v=nWZqeli4KfQ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License