Ανάληψη Ευθύνης Ηράκλειο Κρήτης

Ανάληψη Ευθύνης Ηράκλειο Κρήτης

Με τη σκέψη καρφωμένη στους συντρόφους/ισσες απεργούς πείνας, τα ξημερώματα της 2/4 επιτεθήκαμε στην Β'ΔΟΥ εφορία Ηρακλείου, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του κτηρίου.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, μας χωρίζουν χιλιόμετρα, τείχη και τα κάθε λογής σκυλιά του κράτους, μα νιώθουμε πιο καυτή απο ποτέ την φωτιά που καίει μέσα σας. Με αυτην στο πλευρό μας, ορμάμε στη μάχη ουρλιάζοντας θάνατο στον θάνατο που διακινείται ως ζωή.

Όσοι λένε πως δεν είναι στιγμή για επίθεση, όσοι ζητάνε να δωθεί λίγος χρόνος ακόμη στη κυβέρνηση (για να αποδείξει το ποσο αριστερή είναι), σφίγγουν οι ίδιοι τα δεσμά στα κρεβάτια κράτησης.

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο. Είναι επιτακτική ανάγκη, οι κινήσεις μας να ξεφύγουν απο τα όρια του νόμιμου.

Να γίνουν οι δρόμοι μάχης πεδία.
Τα συνωμοτικά ραντεβού πράξεις πολέμου.
Η ελπίδα επίθεση.

Δύναμη σε όλους/ες τους απεργούς πείνας.
Άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων.
FAI/IRF Πυρήνας Ηρακλείου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License