Δίκη Ουαλίντ Ταλέμπ

Συνεχίζεται η δίκη του εργάτη μετανάστη Ουαλίντ Ταλέμπ, που βασανίστηκε άγρια το καλοκαίρι του 2012 στην Σαλαμίνα

Η δίκη ξεκίνησε το πρωί. μεγάλη και δυνατή η συγκέντρωση των αλληλέγγυων στο δικαστήριο Πειραία.

Ο δικηγόρος υπεράπσισης των βασανιστών φασιστών ιδιάιτερα προκλητικός απέναντι στον μηνυτή αλλά και θύμα ληστείας και βασανιστηρίων Ουαλίντ με μεφανείς στοχευεμένες "ερωτήσεις και παρατηρήσεις" θέλει να προκαλέσει την κατάρρευση του Ουαλίντ, που ξαναζεί ως ανακρινόμενος σχεδόν, τα βάσανα και τα μαρτύρια ξευτελιζόμενος στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σε ένα διάλλειμα της δίκης οι αλληλέγγυοι ξεπέρασαν την αστυνομική προστασία των βασανιστών και ο φιός του φούρναρη ειδικά ένιωσαν στο πετσί τους λίγη από την βία που οι ίδιοι άσκησαν. Για αρχή ικανοποιητικά. Η συνέχεια πιο ενδιαφέρουσα.

Σε αναμονή νέων...

 

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού.


Δύναμη από την αλληλεγγύη: μια συνέντευξη με τον Ουαλίντ Τάλεμπ

http://www.provo.gr/an-interview-with-taleb/

από ΟΡΜΑ - Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού 31/03/2015 4:37 μμ.


Το κλίμα θετικό μέσα στο διακστήριο, οι προκλητικές παρέμβάσεις του δικηγόρου υπεράσπισης δεν έμειναν αναπάντητες από το ακροατήριο, σίγουρα θα πέρασε δύσκολες στιγμές κάθε φορά που άνοιγε το βρωμόστομά του.

Οι κατηγορούμενοι βασανιστές φασίστες μόνον με την προστασία της αστυνομίας σώθηκαν από το "λαϊκό δικαστήριο" και παρέμειναν μετά το τέλος της δίκης κλεισμένοι από την αστυνομία μέσα στο κτίριο.

Η δίκη θα συνεχιστεί την 30 Απριλίου. Ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο μαχητικά πιο αντιφασιστικά.

 

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License