Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Κατειλημμένη Πρυτανεία

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Κατειλημμένη Πρυτανεία

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην Κατειλημμένη Πρυτανεία

Σήμερα 30/3, το πρωί αναρχικοί-ες  κατέλαβαν το Κτήριο της Πρυτανεία, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων  και με στόχο να δημιουργηθεί ένα κέντρο αγώνα που να προάγει και να διευρύνει τον αγώνα που διεξάγεται. Οι πολιτικοί κρατούμενοι ξεκίνησαν απεργία πείνας στις  2/3 ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης που επιχειρείται να τους επιβληθεί και ενάντια στην κατασταλτική πολιτική κράτους και κεφαλαίου που στοχεύει τα αγωνιζόμενα κομμάτια. Ο αγώνας των πολιτικών κρατούμενων ,αφορά όλους και όλες, καθότι είναι ένας αγώνας ενάντια στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης και εξαίρεσης, στην εγκληματοποίηση των αντιστάσεων και των ίδιων των αγωνιζόμενων και στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις.

Η απεργία πείνας έρχεται τη στιγμή που οι νέοι πολιτικοί διαχειριστές αποδεικνύουν πως είναι άξιοι συνεχιστές των προκατόχων τους. Καταδεικνύει ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα δεν είναι τίποτε άλλο από φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ότι ,εντέλει, το μόνο που έχουμε να προσμένουμε είναι θεαματικές κινήσεις, επικοινωνιακούς χειρισμούς και συνεχείς κολοτούμπες.

Οι τρομονόμοι, ο κουκουλονόμος και οι φυλακές τύπου Γ’ συνθέτουν, νομιμοποιούν και μονιμοποιούν το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιδιώκει να επιβάλλει η εξουσία στους πολιτικούς της αντιπάλους και σε όσους αγωνίζονται.

Καλούμε σε συγκέντρωση – στήριξη της κατειλημμένης Πρυτανείας, ενάντια στην κρατική καταστολή και στα τελεσίγραφα των  εισαγγελέων και των εντολοδόχων του κράτους.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

Να αγωνιστούμε μαζί με τους απεργούς πείνας κρατούμενους ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Να αντισταθούμε συλλογικά στις κατασταλτκές μεθοδεύσεις, το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και εξαίρεσης και να εντείνουμε την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση μέχρι το γκρέμισμα των φυλακών, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση.

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti 

στην Νέα Σμύρνη και τις γύρω περιοχές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License