Ανακοίνωση για το κόψιμο από την κυβέρνηση των τηλεφωνικών γραμμών του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5 fm»

Ανακοίνωση για το κόψιμο από την κυβέρνηση των τηλεφωνικών γραμμών του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5 fm»

Σήμερα Παρασκευή 27/3, η διοίκηση του Κόκκινου αποφάσισε να προχωρήσει σε άλλο ένα κατασταλτικό βήμα προς την ολική αποσιώπηση του εγχειρήματος της κατάληψης του ρ/σ  «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»  και του λόγου των πολιτικών κρατούμενων-απεργών πείνας, κόβοντας τη δυνατότητα  τηλεφωνικής  επικοινωνίας του σταθμού. Επίσης σημειώθηκε διαδικτυακή επίθεση μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης (team viewer)  με σκοπό την διακοπή της διαδικτυακής αναμετάδοσης. Από ό,τι φαίνεται, η κυβέρνηση μετά το «μαύρο» που επέβαλε στα FM, θέλει να επιβάλει την σιωπή και στο διαδίκτυο.

Μέσω των τηλεφώνων η κατάληψη επικοινωνούσε απευθείας με τους απεργούς καθώς επίσης και κοινωνούσε τον λόγο της κίνησης σε όποιον/α έπαιρνε τηλέφωνο τον σταθμό, γεγονός το οποίο σαφέστατα δεν άρεσε καθόλου από ό,τι φαίνεται στην κυβέρνηση και τα τσιράκια της.

Οι μεθοδεύσεις αυτές δεν μας αποθαρρύνουν. Στις κινήσεις καταστολής εμείς απαντάμε πως δεν πτοούμαστε αλλά, αντιθέτως, συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα.

Επικοινωνία με τον κατειλημμένο σταθμό μπορεί να επιτευχτεί μέσω e-mail: katalhmenokokkino@espiv.net

Προσθετικά, θα δημοσιευτούν σε σύντομο χρόνο τηλέφωνα για την διευκόλυνση της επικοινωνίας.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ - ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 02/03

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/03 ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

 

Κατάληψη του ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5 fm»

 

από ανκ 27/03/2015 5:22 μμ.


Συντροφοι το μηνυμα δοθηκε και για τα καλα πιστευω..Ειναι καιρος να ληξει η καταληψη!

από ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ 27/03/2015 5:53 μμ.


ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΩΣΤΟΣΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ..ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ..ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΠΑΤΣΩΝ...


Κατά τα άλλα, όπως δημοσιεύει σήμερα ο «Βηματοδότης» (εφημερίδα Βήμα - ΔΟΛ) οι υπεύθυνοι δεν θα ζητήσουν την επέμβαση της Αστυνομίας, «για να μην τους δώσουμε αφορμή για επεισόδια» και ότι τώρα περιμένουν να φύγουν. Ωστόσο ταυτόχρονα φαίνεται να συνεχίζουν την προσπάθεια μείωσης των αιτημάτων, καθώς διαρρέουν ότι τα αιτήματά τους καλύπτονται από τον Νόμο Παρασκευόπουλου, κάτι το οποίο δεν ισχύει στο σύνολό τους.

Επίσης, τα στελέχη του Κόκκινου φαίνεται έχουν υπό επιτήρηση το κτίριο και να καταγράφουν τη συμπεριφορά τους, ενώ προσπαθώντας να ευτελίσουν την πολιτική υπόσταση των καταληψιών διοχέτευσαν στον τύπο την πληροφορία ότι «μερικά κορίτσια έρχονται στην κατάληψη με ταξί» και ότι «εμφανίστηκε ένα μαύρο τζιπ που έφερε στους καταληψίες πίτσες».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License