Ανάληψη ευθύνης Ηράκλειο Κρήτης

Ανάληψη ευθύνης Ηράκλειο Κρήτης

Μέσα απο την ατελείωτη νύχτα της σκοτεινιάς των φυλακών ήχησαν και πάλι τα τύμπανα πολέμου. ο πόλεμος συνεχής, ποτέ δεν σταμάτησε. Έφτασε όμως η ώρα της νέας επίθεσης. Γυναίκες και άντρες σφίγγουν με πάθος τα όπλα της ελευθερίας και ρίχνονται σε μια ακομα μάχη.

Ο εχθρός κλεισμένος μέσα στους πύργους και στα κάστρα του παρακολουθεί.
Φοβάται.Φοβάται αυτο που δεν μπορεί να καταλάβει. Αυτο που του είναι άγνωστο. Έγραψε νέους νόμους, κανόνες, έφτιαξε νέα μπουντρούμια. Κυνήγησε μάγισσες, βασάνισε, φοβέρισε, απείλησε, εκβίασε, φυλάκισε, υποσχέθηκε. Μάταια όμως.
Φοβάται. Φοβάται κι αυτούς που κυκλοφορούν καμουφλαρισμένοι ανάμεσα του. Οι άπιαστοι συνένοχοι. Αυτοι παίρνουν και δίνουν δύναμη στους αιχμαλώτους του. Δηλώλουν ορκισμένοι εχθροί και επιζητούν τη καταστροφή του.

Σήμερα τα ξημερώματα ανατινάξαμε μια απο τις 4 εισόδους-εξόδους του δικαστηρίου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η επίθεση αυτή ήταν συμβολική.
Σε πείπτωση δολοφονίας ή πρόκλησης μόνιμου προβλήματος στην υγεία απεργού πείνας, η φωτιά που καίει μέσα μας θα κάνει την νύχτα μέρα. Αυτο δεν είναι απειλή. Είναι υπόσχεση.
Δύναμη στους ελεύθερους φυλακισμένους.
FAI-IRF Πυρήνας Ηρακλείου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License