Πακιστάν: Αρχίζουν ξανά οι εκτελέσεις θανατοποινιτών

Τις εκτελέσεις θανατοποινιτών θα αρχίσει εκ νέου το Πακιστάν, για όσους εξ αυτών έχουν εξαντλήσει όλες τις εφέσεις κατά των ποινών τους.

Το υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωσή του, ανέτρεψε προηγούμενη ανακοίνωση περί εκτελέσεων μόνον όσων έχουν καταδικασθεί για τρομοκρατία.

«Αφορά όλους όσους έχουν καταδικαστεί σε θάνατο, ανεξαρτήτως της φύσης του αδικήματος», ανέφερε αρμόδιος εκπρόσωπος.

Η σχετική διαταγή θα εκδοθεί την Παρασκευή, αλλά δεν θα δημοσιοποιηθεί.

Περισσότεροι από 8.000 Πακιστανοί είναι καταδικασμένοι σε θάνατο. Η χώρα είχε κηρύξει μορατόριουμ στις εκτελέσεις από το 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2014, όταν Ταλιμπάν σκότωσαν 134 παιδιά και 19 ενηλίκους σε σχολείο για παιδιά στρατιωτικών, στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License