ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΑΤΜ

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Κάποιοι μπορεί να επαναπαύονται σε μια προσβλεπόμενη "κοινωνική ειρήνη", προϊόν της ανασύστασης ενός "κοινωνικού κράτους" μετά τη φασίζουσα- ακραία νεοφιλελεύθερη περίοδο Σαμαρά.

Δεν είμαστε απ' αυτούς. Το κράτος, ως όργανο ταξικής καταπίεσης, ως εργαλείο του κεφαλαίου για την εμπέδωση της κυριαρχίας του, παραμένει -εννοείται- ανέπαφο. Το ίδιο και το μίσος μας.

Κάποιοι μπορεί να επαναπαύονται στην υποσχόμενη επαναφορά των 751 ευρώ, παραβλέποντας την παραμονή στο απυρόβλητο της ίδιας της βάρβαρης συνθήκης της μισθωτής εργασίας και εκμετάλευσης.

Δεν είμαστε απ' αυτούς. Το μίσος μας για μια κοινωνία εκμετάλευσης ανθρώπου από άνθρωπο δεν αμβλύνεται από τις παπαρολογίες του κυβερνώντος αριστερού τσίρκου που καλείται πυροσβεστικά να αποτρέψει των άνοιγμα των ασκών των ανεξέλεγκτων κοινωνικών εκρήξεων που μπορεί να επιφέρει η παρούσα οικονομική και κοινωνική κρίση.

Εν ολίγοις, μη νιώθοντας τίποτα γύρω μας ουσιαστικά να αλλάζει, κανένα λόγο δεν βρίσκουμε για να υποστείλουμε την εξεγερτική μας δράση.

Χτες, 21 Φλεβάρη πυρπολήσαμε πέντε ΑΤΜ στην οδό Αδριανού στο Μοναστηράκι.

Οι νύχτες μας (και οι νύχτες σας) θα συνεχίσουν να φωτίζονται από επιθέσεις σε στόχους της κυριαρχίας.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License