Η βρωμιά στο Αιγάλεω

#aigalew #arouraioi #kataggelia

Και ενώ ο δήμος Αιγάλεω ετοιμάζει τα κούλουμα για μια ακόμη χρονιά στο μπαρουτάδικο,οι γειτονιές του ζουν στην εξαθλίωση.Συγκεκριμένα στην οδό Παναγόπουλου παράλληλη της Ιεράς Οδού και κάθετη της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου μπορεί κανείς να αντικρίσει στα χαλάσματα παρατημένων σπιτιών αλλά και στον δρόμο πλήθος από αρουραίους που έχουν φωλιάσει στα χαλάσματα καθώς και στους υπονόμους της οδού.Το χειρότερο από αυτά είναι ότι στην γωνία της οδού βρίσκεται ένας παιδότοπος.Η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια μας..Ακόμα πιο τραγικό είναι οτι ο δήμαρχος κοιτάει πως να κάνει έργα στις περιοχές που τον ψηφίσανε και ύπαρχουν αποδείξεις γι'αυτό.Κύριε Μπιρμπίλη η υγεία των κατοίκων του δήμου σας πρόεχει!Θα τοποθετηθώ με φωτογραφίες και καταγγελίες..

από αξιοποιείστε τα μέσα! 22/02/2015 3:35 μμ.


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Καταστρέψτε τους επικοινωνιακά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License