Δράσεις της ΟΡ.Μ.Α για την αντιφασιστική διαδήλωση για τα Ίμια

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ Δράσεις της ΟΡ.Μ.Α για την αντιφασιστική διαδήλωση για τα Ίμια

post image

Aντιφασιστική – Αντικαπιταλιστική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ για τα ΙΜΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1 ΟΜΟΝΟΙΑ 5μμ Αθήνα

 

Μερικές από τις δράσεις της ΟΡ.Μ.Α στα πλαίσια της αντιφασιστικής διαδήλωσης για τα Ίμια: Γεωπονική, Πειραιάς 9ο Γελ, Παλαιό Φάληρο, αφισοκολλήσεις σε Αμπελόκηπους Πειραιά Παλαιό Φάληρο. Παρελάσεις διανομή εντύπων βαψίματα αφισκολλήσεις συνθήματα παντού.

 

Οι εκλογές επιβεβαίωσαν με ξεκάθαρο τρόπο πως το σύστημα διακυβέρνησης του καπιταλισμού βρίσκεται – το λιγότερο – σε σύγχυση. Οι βασικοί πυλώνες του αστικού μπλοκ βρίσκονται σε κρίση στρατηγικής και σε οργανωτική – ποσοτική υποχώρηση. Το ΠΑΣΟΚ έχει υπαρξιακές αναζητήσεις, ενώ η ΝΔ γίνεται ο πρώτος συντηρητικός μηχανισμός που ηττάται από την παραδοσιακή αριστερά από καταβολής ίδρυσης ελληνικού κράτους, στέλνοντας τον απέθαντο Μητσοτάκη με δυο λιποθυμικά επεισόδια για βηματοδότη.

Αλλά και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δεν κατάφεραν να αναδειχθούν σε ισχυρό πόλο που θα κληρονομήσει το αστικό κράτος. Το 6% που πήραν δεν έχει καμία σχέση με το 7% του `12. Πριν από 3 χρόνια διεκδικούσαν την κυριαρχία απέναντι στο ταξικό κίνημα αλλά και στην κρατική μηχανή. Σήμερα είναι η ηγεσία τους στη φυλακή και παίρνουν άνευρους ψήφους απογοητευμένων ακροδεξιών. Όχι! Δεν έχουν τελειώσει! Χρησιμοποιούν επετείους σαν αυτή των Ιμίων να ανασυγκροτηθούν. Ο αστισμός δε θα παραμείνει μετέωρος για πάντα. Αναζητεί νέες ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό, κοινοβουλευτικές ή μη. Να μην παίξουμε το παιχνίδι τους, λοιπόν.. Να μην τους δώσουμε την αναμονή που τόσο χρειάζονται για να δοκιμάσουν το νέο γύρο συντηρητικής επίθεσης.

Σαν αντιφασιστικό κίνημα οφείλουμε να σπάσουμε το κλίμα αναμονής και να μη δώσουμε την παραμικρή πιθανότητα να αναβαπτιστούν οι φασίστες ως αντικυβερνητική – αντισυστημική δύναμη. Η διάλυση τους  είναι το βασικό μας καθήκον το επόμενο διάστημα χωρίς δισταγμούς και χωρίς πολιτικούς νεολογισμούς. Και σε αυτό πρέπει να βασιστούμε στο κλίμα ελπίδας που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές. Ζούμε ιστορικές στιγμές που μπορούν να μετρήσουν στην πράξη αν οι σημαντικότερες κατακτήσεις έρχονται από αριστερούς υπουργούς ή το ταξικό κίνημα. Και σε αυτό το στοίχημα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες!

28 Ιανουαρίου 2015

 

ΟΡγάνωσηΜαχητικούΑντιφασισμού

ormantifa.wordpress.com | τηλ: 6939684508 | mail: orma@riseup.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License