Ελεύθεροι οι γιοι του Μουμπάρακ, ενώ οι νεκροί διαδηλωτές φτάνουν τους 17

Βράζει το Κάιρο

Κάιρο
Την απελευθέρωση των δύο γιων του Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσε το Κάιρο, την ώρα που η χώρα βράζει μετά την αιματηρή επέτειο της εξέγερσης εναντίον του κάποτε «παντοκράτορα» της Αιγύπτου.

Το διήμερο είχε βαφτεί στο αίμα, με τον τελευταίο απολογισμό να ανεβάζει στους 17 τους νεκρούς του διημέρου και τις φωτογραφίες από την δολοφονική καταστολή να αναζωπυρώνουν την οργή εναντίον της αστυνομίας.

Το πρωί της Δευτέρας, το Κάιρο ανακοίνωσε την απελευθέρωση του Γκαμάλ και του Αλαά Μουμπάρακ, των δύο γιων του Χόσνι Μουμπάρακ που είχαν συλληφθεί μαζί του πριν από τέσσερα χρόνια και τους βάρυναν κατηγορίες διαφθοράς.

Οι τελευταίες κινήσεις της αιγυπτιακής Δικαιοσύνης έχουν ανοίξει το δρόμο για την απελευθέρωση και του ίδιου του Χόσνι Μουμπάρακ, ανατρέποντας τις καταδίκες σε βάρος του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License