ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ –ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

post image

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ

Ποιος θυμάται το “success story”, την περίφημη έξοδο από το Μνημόνιο, την ανάπτυξη που έρχεται από τη γωνία καλπάζοντας; Όλα αυτά τα κακοφτιαγμένα παραμύθια θάφτηκαν κάτω από τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις ενός σαπισμένου συστήματος.
Πλέον το πολιτικό σύστημα κρατιέται με νύχια και με δόντια με ένα συνδυασμό απειλών –εξαγορών –τρομοκρατίας. Η κυβέρνηση του 30% ψάχνει να βρει στηρίγματα στο διαλυμένο – διασπασμένο ΠΑΣΟΚ, στους φυλακισμένους ή μετανοήσαντες φασίστες, σε εξαγορασμένα λαμόγια μέσα κι έξω από το κοινοβούλιο, σε μισθοφορικούς στρατούς Μαρινάκηδων και Μελισσανίδηδων, σε «πρόθυμους» ψαρια(νους) που κολυμπάν σε βρώμικα ποτάμια.
Επιστρατεύουν το φόβο για να σώσουν το τομάρι τους. Χτυπάνε με λύσσα διαδηλωτές, απεργούς, αντιφασίστες. Σπέρνουν σενάρια καταστροφής για όποιο διαφορετικό πολιτικό σενάριο τολμάει κάποιος να καταθέσει που να μην περιλαμβάνει την ολοκληρωτική υποταγή στην οικονομία της φτώχειας και της ανεργίας, στον εθνικιστικό παραλογισμό, στη ρατσιστική περιχαράκωση. Παρ` όλη, όμως, την πανεθνική και διεθνή καμπάνια τρόμου, δεν κατάφεραν να παρατείνουν τη ζωή της κυβέρνησης.

Σήμερα που οι αστοί πολιτικοί ανοίγουν τη χαραμάδα της κρίσης και της αμφισβήτησης, εμείς πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να την κάνουμε πύλη εφόρμησης!. Να μην αναλωθούμε σε μια προεκλογική καμπάνια αλλά να ξεδιπλώσουμε ένα σχέδιο αντεπίθεσης. Να μην παίξουμε το παιχνίδι της αναμονής μιας αριστερής κυβέρνησης που θα λύσει ότι προβλήματα και αιτήματα δεν κέρδισε το κίνημα. Ούτε μια μπλαζέ γενικόλογη αριστερή κριτική τύπου ΚΚΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ή σε μία ακόμα αντί-εκλογική καμπάνια. Όταν κάποιοι θα κάνουν εκλογικές και αντιεκλογικές εκστρατείες εμείς πρέπει να οργανώνουμε μια άλλη πολιτική απάντηση.

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ –ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

 

_________________________________________

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License