Αντιρατσιστική πορεία για τα 2 χρόνια από την δολοφονία του Σ. Λουκμάν - Γιάννενα

Αντιρατσιστική διαδήλωση καλεί η αντιφασιστική συνέλευση No Pasaran στις 17/1 στις 18:00 στην περιφέρεια για τα 2 χρόνια από την δολοφονία του εργάτη μετανάστη από το Πακιστάν Σ. Λουκμάν από χρυσαυγίτες στο κέντρο της αθήνας.

Αντιρατσιστική διαδήλωση καλεί η αντιφασιστική συνέλευση No Pasaran στις 17/1 στις 18:00 στην περιφέρεια για τα 2 χρόνια από την δολοφονία του εργάτη μετανάστη από το Πακιστάν Σ. Λουκμάν από χρυσαυγίτες στο κέντρο της αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι δικηγόρος του γιαννιώτη δολοφόνου Στεργίοπουλου είναι ο επίσης γιαννιώτης δικηγόρος Αντώνης Φούσας, πρώην βουλευτής ΝΔ...

 

Tο κείμενο της διαδήλωσης σε μορφή pdf μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

 

Αφίσα που είχε τοιχοκολληθεί στη πόλη των Ιωαννίνων από την αντιφασιστική συνέλευση No Pasaran το Φλεβάρη του 2013 σχετικά με τον συνήγορο του Χρήστου Στεργιόπουλο τον νεοδημοκράτη Αντώνη Φούσα.

 

 

πηγή: radio-i.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License