Λευτεριά στους συντρόφους του ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Η σύλληψη των 35 συντρόφων και συντροφισσών του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο την Τετάρτη 7/01/15 μετά την αντιφασιστική αφισοκόλληση αποτελεί ανοικτή πρόκληση. Πολύ περισσότερο όταν κατά την διάρκεια των συλλήψεων εξελίχθηκε μία προσωπική επίθεση τρομοκρατίας από τους μπάτσους με ατομικές φωτογραφήσεις και εξευτελιστικές σωματικές έρευνες. Το δικαίωμα της αντιφασιστικής πάλης καθώς και το δικαίωμα της αφισοκόλλησης δεν θα το αφήσουμε στα χέρια του κάθε μπάτσου φίλου των φασιστών της Χρυσής Αυγής. Σήμερα όμως στα δικαστήρια ο έτερος βραχίονας του κράτους στηρίγματος της κυβέρνησης, οι δικαστές επέλεξαν να πάρουν το δικό τους μερίδιο πάνω στα κορμιά των συντρόφων και συντροφισσών αναβαθμίζοντας τις κατηγορίες σε κακουργήματα (οπλοκατοχή – κουκουλονόμος). Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε μπάτσους δικαστές και κυβέρνηση να ποινικοποιούν την πολιτική αντιφασιστική δράση. Να αφεθούν όλοι οι συλληφθέντες ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία.

Η σύλληψη των 35 συντρόφων και συντροφισσών του Αντιφασιστικού-Αντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο την Τετάρτη 7/01/15 μετά την αντιφασιστική αφισοκόλληση αποτελεί ανοικτή πρόκληση. Πολύ περισσότερο όταν κατά την διάρκεια των συλλήψεων εξελίχθηκε μία προσωπική επίθεση τρομοκρατίας από τους μπάτσους με ατομικές φωτογραφήσεις και εξευτελιστικές σωματικές έρευνες.

Το δικαίωμα της αντιφασιστικής πάλης καθώς και το δικαίωμα της αφισοκόλλησης δεν θα το αφήσουμε στα χέρια του κάθε μπάτσου φίλου των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα όμως στα δικαστήρια ο έτερος βραχίονας του κράτους στηρίγματος της κυβέρνησης, οι δικαστές επέλεξαν να πάρουν το δικό τους μερίδιο πάνω στα κορμιά των συντρόφων και συντροφισσών αναβαθμίζοντας τις κατηγορίες σε κακουργήματα (οπλοκατοχή – κουκουλονόμος).

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε μπάτσους δικαστές και κυβέρνηση να ποινικοποιούν την πολιτική αντιφασιστική δράση.

Να αφεθούν όλοι οι συλληφθέντες ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία.

 

8-1-2015

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

ormantifa.wordpress.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License