Απελευθέρωση ζώων, εμπρησμός ερευνητικής εγκατάστασης [Αργεντινή]

http://directaction.info/news_jan07_15.htm

Η πρόοδος και η επιστήμη έχουν κηρυχθεί εχθροί της φύσης και της ελευθερίας, διαχειρίζονται από εκείνους που κατέχουν την εξουσία και θέλουν να την διατηρήσουν ασχέτως από το τι χρειάζεται.Ένα βασικό κομμάτι αυτής της ανάπτυξης είναι ο διαχωρισμός του ανθρώπου με την υπόλοιπη φύση, και μια από τις πρακτικές που παράγει την ανάπτυξη είναι η φυλάκιση και η χρήση των ζώων. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια βίαιη εκστρατεία ενάντια στα πειράματα σε ζώα, ιδίως στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της La Plata, όπου πειραματίζονται με γάτες, ινδικά χοιρίδια και άλλα ζώα.

Για να το κάνουμε αυτό, βρήκαμε την φωτιά και την βία αμφότερα αναγκαίες και χρήσιμες τακτικές, η βία μας όμως είναι μηδαμινή σε σχέση με αυτήν που ασκούν στα μη ανθρώπινα ζώα, τα οποία απαγάγουν και πάνω στα οποία πειραματίζονται.

Δεν θα σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την φωτιά, τον εκφοβισμό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι απαραίτητο, και ο λόγος είναι επειδή τα πειράματα σε ζώα δεν είναι ασφαλή και βιώσιμα.

Ως απόδειξη, απελευθερώσαμε όλες τις γάτες, ινδικά χοιρίδια και τα ποντίκια σε μία από τις ερευνητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Πανεπιστημίου της La Plata, και στη συνέχεια βάλαμε φωτιά στην εγκατάσταση.

Αυτή η δράση δεν θα είναι μεμονωμένη, θα συνεχίσουμε μέχρι να καταλάβουν ότι κάθε πράξη έχει μια συνέπεια. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να σταματήσει η εκμετάλλευση.

Προτάσσουμε την καταδίωξη, τον εκφοβισμό και την καταστροφή αυτών και όλων των εκμεταλλευτών ζώων.

Χαρούμενο το νέο έτος εκμεταλλευτές!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License