Την Κυριακή 4/01 στις 15:00 θα αναμεταδοθεί από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτρικής Έκφρασης, σε σύνδεση με τις πρόσφατες μεταγωγές στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, η εκδήλωση - συζήτηση ενάντια στις φυλακές τύπου Γ' που έγινε στις 12/07 από τους Ρωγμές στα Ανατολικά, Απασφαλισμένοι στα Ανατολικά. Τον αυτοοργανωμένο σταθμό μπορείτε να τον ακούσετε στο www.radio98fm.org και στα fm στην συχνότητα των 93.8 μεγακύκλων.

 

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

από @ 04/01/2015 11:03 πμ.


post image

Τυπώθηκε και κυκλοφορεί σε μορφή μπροσούρας η απομαγνητοφώνηση της εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Παλλήνης λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

 

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License