Ο λαός της Δυτικής Παπούα αναζητά την αυτοδιάθεσή του.

Summary

Είμαστε West Papua, Melanesia. Χρειαζόμαστε την ελευθερία μας Κάθε μέρα ο Ινδονησιακός στρατός μας βασανίζει, απαγάγει τον λαό μας, μας σκοτώνει. Χρειαζόμαστε την διεθνή επέμβαση εδώ στην Lanny Jaya, και στα βουνά γύρω από το Wamena.Παρακαλούμε δείτε και διαδώστε αυτά τα βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=CaGou3vB3A0

https://www.youtube.com/watch?v=Bqja77rEA_o

Αυτό είναι που η Ινδονησιακή κυβέρνηση δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος. Οι περιοχές που αυτοί οι άνθρωποι ζούν είναι περικυκλωμένες από τον Ινδονησιακό στρατό, και ο έξω κόσμος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην περιοχή για να δεί τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτά τα βουνά.
Η Ινδονησιακή κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει την γενοκτονία μακριά από τα μάτια του κόσμου. Έχουμε ανάγκη από την διεθνή προσοχή.

Έχουμε ανάγκη και ζητάμε να σταματήσει η γενοκτονία και να ζήσουμε ελεύθεροι.

Για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση στην Δυτική Παπούα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License