Ανάληψη Ευθυνης Ηρακλειο Κρητης

Ανάληψη Ευθυνης Ηρακλειο Κρητης

Ξημερώματα Τρίτης χαρίσαμε την φωτιά σε οχημα της εταιρίας security Armaos. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εγκαταστήσει και συντηρεί συστήματα παρακολούθησης κ συναγερμών στις φυλακές Αλικαρνασσού, καθώς και σε άλλα δημόσια και ιδιωτικά κτήρια:τράπεζες, δημαρχείο, αντιπροσωπείες πολυτελών αυτοκινήτων κ.α.
Οι εταιρείες security αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολυσύνθετου κατασταλτικού μηχανισμού και αναπαράγουν την οπτασία της ασφάλειας του πολίτη. Μια ζωή, ασφαλούς δουλείας, κατανάλωσης και θανάτου.
Στον θάνατο που μας προσφέρουν, εμείς απαντάμε με φωτιά και μπαρούτι, μέχρι οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι πράξεις μας να γίνουν αδιαχώριστες.
Δύναμη στους συντρόφους και στις συντρόφισσες των μικρών και των μεγάλων προαυλίων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License