Δήλωση των εκπροσώπων της Αγωνιστική Ταξικής Ενότητας για την παρουσία των ΜΑΤ στην κατάληψη της ΓΣΕΕ.

Καταγγέλλουμε την παρουσία των δυνάμεων καταστολής στο υπό κατάληψη κτίριο της ΓΣΕΕ από αλληλέγγυους στον Ν. Ρωμανό. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το κτήριο, αποδεικνύοντας, ότι το κράτος και η κυβέρνηση είναι πάντα έτοιμοι, να καταστείλουν με τον αυταρχικό τρόπο κάθε φωνή αντίστασης.

Όμως το κτήριο της ΓΣΕΕ τελεί υπό διαρκή κατάληψη από τον εργοδοτικό-ξεπουλημένο συνδικαλισμό, τα τσιράκια των κυβερνήσεων και της εργοδοσίας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως το κτήριο της ΓΣΣΕ δεν ανήκει στους εργατοπατέρες. Οφείλει να ανήκει στους εργαζόμενους και στους αγωνιστές, στους μαζικούς αγώνες του λαού και της νεολαίας για ψωμί- παιδεία- ελευθερία.

Απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα οι δυνάμεις καταστολής από το κτήριο της ΓΣΕΕ.

Στεκόμαστε ενεργά στο πλάι των αγωνιστών που με όπλο την ίδια τους τη ζωή διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

 Απαιτούμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών στις 2/12/14.

Νίκη στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού.​

Τις επόμενες ώρες το εργατικό κίνημα πρέπει να βρεθεί στο δρόμο. Για να μη γίνει η κοινωνία φυλακή.​ Για να μην ζήσουμε σαν δούλοι.

Καλούμε:

Αύριο Παρασκευή 5/12/14, στις 12 μ., έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης, στην παράσταση διαμαρτυρίας για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο Νίκο Ρωμανό, που καλεί η ΚΕΔΔΕ.

Την Παρασκευή 5/12 στις 17.00, στην συγκέντρωση- πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας /από νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

Στη μεγάλη διαδήλωση στις 6 Δεκέμβρη, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, στις 13.00, στα προπύλαια

Την Κυριακή 7/12 στο συλλαλητήριο, στις 17.00 στην Κλαυθμώνος.

Για την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα στο ΕΚΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License