ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

   Αύριο και ώρα 12 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου με αφορμή την εν ψυχρό δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη του 2008 από σφαίρα αστυνομικού και παράλληλα την απεργία πείνας του φίλου του Νίκου Ρωμανού κ’ ανθρώπου στα χέρια του οποίου ξεψύχησε και στερείται της εκπαιδευτικής του άδειας που δικαιούται.
 Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές του Αγρινίου να συμμετάσχουν στην πορεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης μαζί με την οργάνωση Δικαίωμα στη Ζωή, σχολεία και τοπικούς φορείς.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License