Αλληλεγγύη στον Ν. Ρωμανό από Κ.Σ. ΕΚΤΩΡ

Αλληλεγγύη στον Ν. Ρωμανό

Αλληλεγγύη στον Ν. Ρωμανό

Η φασιστική κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αφαιμάξει και να ξεπουλήσει τη χώρα καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία συμμορία αδίστακτων ντυμένη με κουστούμια καθώς και με τα ευρωπαϊκά χρώματα της εξουσίας.

 

Όσοι της στέκονται εμπόδιο σε αυτά της τα σχέδια, όσοι αμφισβητούν την ισχύ της ή παρεμποδίζουν το έργο της είναι και οι μεγαλύτεροι εχθροί της. Οι χειρότεροι, οι πιο επικίνδυνοι και τρομακτικοί εγκληματίες. Για αυτούς αφιερώνει ειδικά φωτογραφικά νομοσχέδια, ειδικές φυλακές, ειδική εκδικητική αντιμετώπιση.

 

Τρέμει όσους την αμφισβητούν διότι ξέρει ότι δεν στηρίζεται πουθενά. Και όταν καταφέρει να συλλάβει κάποιον τότε ξεσπάει πάνω του με όλο το μίσος της. Τότε αυτό δεν πρόκειται για σύλληψη αλλά για ομηρία. Δεν πρόκειται για κάποια "πάταξη της ανομίας" αλλά για ξεκάθαρο και επιδεικτικό ποδοπάτημα του αιχμαλώτου. Ενός αιχμαλώτου ενός πολέμου που η ίδια έχει κηρύξει ενάντια σε όλους.

 

Απάντηση σε αυτή τη θηριωδία δίνουν όσοι ξεπερνούν τον φόβο που προκαλεί η τρομοκρατική κυβέρνηση και την αντιμετωπίζουν. Την ξεσκεπάζουν, την αμφισβητούν, την πολεμούν. Ακόμα απάντηση δίνουν όσοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να την αμφισβητούν ακόμα και όταν πέσουν στα χέρια τους.

 

Ο Νίκος Ρωμανός αντιμετωπίζει μόνος του ρισκάροντας τη ζωή του όλον αυτόν τον θηριώδη φασιστικό μηχανισμό. Χρέος μας να ενώσουμε όλοι μας τις φωνές μας με τη δική του.

 

Να δοθεί δικαίωμα εξόδου στον Ρωμανό, όχι επειδή αυτό είναι το νόμιμο αλλά επειδή αυτό είναι το δίκαιο.

 

Αναρτήθηκε από Κ.Σ. ΕΚΤΩΡ

http://anupotaktos.blogspot.gr/

                       

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License