Χανιά - Παρεμβάσεις για Ν.Ρωμανό

Summary

Πορεία στόμα με στόμα πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ (29/11) στα Χανιά στα πλαίσια δράσεων αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει ο αναρχικός κρατούμενος απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός. Η πορεία ξεκίνησε στις 11 το βράδυ από την πλατεία της Σπλάτζιας και κινήθηκε στους δρόμους της παλίας πόλης όπως και στο λιμάνι με την συμμετοχή 80-100 ατόμων, ενώ σκοπό είχε να διαταράξει την κανονικότητα του σαββατόβραδου. Υπήρχε δυνατός παλμός με πολλά συνεχή συνθήματα, τρικάκια, σπρέυ, και μοιραζόντουσαν ενημερωτικά κείμενα. 

Νωρίτερα είχε γίνει παρέμβαση-κατάληψη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Νέα Tv την ώρα του κεντρικού δελτίου, όπου και προβλήθηκε σχετικό βίντεο, ενώ σήμερα έγινε αντίστοιχη κίνηση στο μεσημεριανό δελτίο του Κύδων Tv.

 

Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται...

από (Α) 01/12/2014 8:49 πμ.


 

http://www.4shared.com/video/G51VdSpZce/teliko.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License