Συγκρούσεις στο Κάιρο ενάντια στην αθώωση του Μουμπάρακ.

Summary

Συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει στο Κάιρο μετά από την δικαστική απόφαση που αθώωσε τον Μουμπάρακ για την ηθική αυτουργία του στον θάνατο περισσότερων από 800 διαδηλωτών κατά την διάρκεια της λαϊκής εξέγερσης το 2011.

Οι πρώτες ανακοινώσεις μιλάνε για 2000 άτομα που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ, αμφισβητώντας την απαγόρευση των διαδηλώσεων που έχει επιβάλει το στρατιωτικό καθεστώς και συγκρούονται με την αστυνομία που προσπαθεί να τους διαλύσει κάνοντας εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ ακούγονται σποραδικοί πυροβολισμοί. Οι διαδηλωτές μιλάνε για ένα νεκρό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License