ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟ '95

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ

Aν και το Πολυτεχνείο δεν ήταν γιορτή έχει καταντήσει να αντιμετωπίζετε ως μία ακόμη επετειακή πορεία μνήμης. Μόνο που τα πρόσφατα γεγονότα στα πανεπιστήμια  μας υπενθυμίζουν πως  η βία της εξουσίας στη χούντα ή στην δημοκρατία δεν διαφέρει πάρα πολύ. Για να κατέβουμε λοιπόν συνειδητά με  δυναμικές διαθέσεις στην πορεία για το Πολυτεχνείο τη Δευτέρα και σε όσους δεν ξεχνούν τις εξεγέρσεις του παρελθόντος και προετοιμάζουν τις μελλοντικές, εμείς εδώ στο ΑΝΤΙΔΟΤΟ θα θυμηθούμε μέσα από κείμενα της εποχής μία κορυφαία ανατρεπτική στιγμή του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα γεγονότα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1995.

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

Αυτόνομη Oμάδα ΑΝΤΙΔΟΤΟ

Ε-Mail:  anti_doto@espiv.net

Blog:  https://antidoto.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License