Αφίσα για Πορεία 17Νοέμβρη-Βόλος

Αφίσα για Πορεία 17Νοέμβρη-Βόλος

post image

ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΕΜΕΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

 

Η κοινωνική αδράνεια και η σιωπή τροφοδοτούν την κρατική μηχανή και δίνουν χώρο στη δημιουργία ενός καθεστώτος που επιτίθεται σε όποιον αντιστέκεται, τσακίζει όποιον το αμφισβητεί και περιθωριοποιεί όποιον περισσεύει.

Απώτερος σκοπός είναι η εδραίωση του υπάρχοντος εκμεταλλευτικού κοινωνικού-οικονομικού συστήματος και η στήριξη μιας άνευ προηγουμένου βίαιης επίθεσης των αφεντικών απέναντι στην κοινωνία. ?Απέναντι στην όποια μορφή εξουσίας, στην όποια ονομασία της οικονομικής κρίσης, στην κρατική και παρακρατική βία ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ.

 

Αγωνιζόμαστε για την καταστροφή του υπάρχοντος.?

Γιατί ο δρόμος είναι δικός μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

και η ελευθερία είναι φωτιά που καίει.

 

ΠΟΡΕΙΑ 17.11.2014 18:00 ΘΟΛΟΣ (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License