Ο στοχος “στοχοποιει” την ΟΡΜΑ και τις αντιφασιστικές συλλογικότητες

Οι φασίστες αρχίζουν και καταλαβαίνουν πως η ανακωση έληξε! Σε λίγο καιρό θα αναπολούν με νοσταλγία τις μέρες που είχαν να αντιμετωπίσουν ΜΟΝΟ τις διώξεις του κράτους. Ο χαφιέδικος μηχανισμός τους θα αρχίσει να ξηλώνεται σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο ή πανεπίστημιο, σε κάθε εργασιακό χώρο. Το ξερουν πως κάτι αλλαζει γι`αυτό αρχίζουν τα κλαψουρίσματα. Το φρικάρισμα, τους οδηγεί σε κείμενα σύγχυσης-προβοκάτσιας και αρλουμπολογίας.

Ο στοχος “στοχοποιει” την ΟΡΜΑ και τις αντιφασιστικές συλλογικότητες

Οι φασίστες αρχίζουν και καταλαβαίνουν πως η ανακωση έληξε!

Σε λίγο καιρό θα αναπολούν με νοσταλγία τις μέρες που είχαν να αντιμετωπίσουν ΜΟΝΟ τις διώξεις του κράτους. Ο χαφιέδικος μηχανισμός τους θα αρχίσει να ξηλώνεται σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο ή πανεπίστημιο, σε κάθε εργασιακό χώρο. Το ξερουν πως κάτι αλλαζει γι`αυτό αρχίζουν τα κλαψουρίσματα. Το φρικάρισμα, τους οδηγεί σε κέιμενα σύγχυσης-προβοκάτσιας και αρλουμπολογίας.

Εμείς, απλά, συνεχίζουμε με σταθερότητα στο δρόμο του

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ Μαχητικού Αντιφασισμού.

 

εδω

θα βρειτε το ποστ του "Στοχου" που στοιχοποιεί την ΟΡΜΑ και τις Αντιφασιστικές Συλλογικότητες που διοργάνωσαν την συγκέντρωση στο Ηρακλειο την 1η Νοέμβρη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License