Παρέμβαση αλληλεγγύης για τον Α.Σταμπούλο, Μ.Β. και Π.μιχαλάκογλου

Summary

Την πέμπτη 9/10 κρεμάστηκαν 2 πανό αλληλεγγύης στον Α. Σταμπούλο, Μ.Β. και Π.μιχαλάκογλου στις γέφυρες που είναι η δυτική είσοδο – έξοδο της πόλης. Τα πανό έγραφαν 1) Έρχεται η Ώρα που ο θηρευτής θα γίνει θήραμα. Λευτερία Στους Αναρχικούς Αιχμαλώτους Του κράτους Μ.Β. Π.Μιχαλάκογλου και Α.Σταμπούλο Απεργό πείνας και Δίψας. ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 2) ΛΕΥΤΕΡΙΑ στον Αναρχικό απεργό πίνας - δίψας απο 6-10 Α. Σταμπούλο 3) ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους Αναρχικούς Μ.Β. Π. Μιχαλάκογλου. Επίσης στα πλαίσια της πανελλήνιας μέρας αλληλεγγύης στον Α. Σταμπούλο κρεμάστηκε πανό στην κεντρική πλατεία και μοιράστηκαν κείμενα του Α. Σταμπούλο (που ανακοινώνει ότι προχωρά σε απεργία πείνας και δίψας), του Μ.Β. και του Π. Μιχαλάκογλου και της πρωτοβουλίας κρατουμένων Α' πτέρυγας κορυδαλλού.  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License