Βενεζουέλα: Ακροδεξιοί δολοφόνησαν βουλευτή και τη γυναίκα του

Summary

Ακροδεξιοί δολοφόνησαν τον βουλευτή του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας, Ρόμπερτ Σέρα, και τη γυναίκα του Μαρία Χερέρα μέσα στο σπίτι τους στο Καράκας.

 

Όπως είπε στην κηδεία ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, υπεύθυνοι για τη διπλή δολοφονία είναι ακροδεξιές ομάδες της Βενεζουέλας αλλά και της Κολομβίας, τονίζοντας πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δολοφόνων.

«Τρομοκρατικές ομάδες ενθαρρυμένες από τομείς της ακροδεξιάς της Βενεζουέλας, αλλά και κολομβιανές παραστρατιωτικές οργανώσεις, βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια να εισαχθεί η βία στη ζωή της χώρας», ανέφερε ο Μαδούρο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License