Αντιφασιστική Παρεμβαση σε σχολείο στα Μανιάτικα Πειραιά

Summary

post image

Ξεκινήσαμε μια σειρά παρεμβάσεων σε σχολεία που δραστηριοποιούνται χρυσαυγίτες μαθητές, καθηγητές ή γονείς. Ένα από αυτά είναι το ΕΠΑΛ στα Μανιάτικα του Πειραιά. Σε καμιά περιοχή δε θα έχουν άβατο οι φασίστες…

Για πρώτο βήμα δημιουργήσαμε μια ασφαλή, αντιφασιστική ζώνη, καλύψαμε τις βρωμιές τους στους τοίχους και μοιράσαμε την παρακάτω προκύρηξη… έπεται συνέχεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό..

orma

thecricket

Η προκύρηξη

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Τώρα που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής παζαρεύει την ενσωμάτωση ή φυλάκιση της, ας μη νομίζει κανένας πως με το φασισμό ξεμπερδέψαμε. Όχι! Δεν είναι η αδερφική σχέση με τους μπάτσους, τους μαφιόζους και εισαγγελείς που τους δίνει δυνάμεις… ούτε η δύναμη των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ιδεών τους.

Πατάνε στη σύγχυσή μας και την ανυπαρξία οράματος αλληλέγγυας κοινωνίας. Γι` αυτό οι φασίστες αλλάζουν μουτσούνες και προβιές. Καμώνονται σαν «γείτονες», «καταναλωτές», «κηδεμόνες», «εργαζόμενοι» και προωθούν ταχτικές μίσους και πολέμου.  Μπλέκονται με τη συμβιβασμένη μάζα, χρησιμοποιούν ιδέες και συνθήματα απ` όλες τις παρατάξεις αλλά ξεχωρίζουν από ένα και μόνο στοιχείο: επιχειρούν να εφαρμόσουν στην πράξη τα κανιβαλιστικά τους οράματα. Δεν είναι ο διστακτικός εργαζόμενος… δεν είναι ο φοβισμένος μικροαστός… Δεν είναι ο μπλεγμένος από τα πίτουρα της τηλεόρασης. Είναι οι πρώτοι απεργοσπάστες… Είναι αυτοί που σιχαίνονται τις μαθητικές καταλήψεις... Είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να ξεσηκώσουν τη γειτονιά στο πόδι με πρόσχημα τα ναρκωτικά, τις πουτάνες ή τους αλήτες με τη δυνατή μουσική και θα φωνάξουν τους μπάτσους (ή τα τάγματα εφόδου της Χ.Α.) για να επιβάλλουν «τον νόμον και την τάξιν».

Οι φασίστες θα δοκιμάσουν είτε ατομικά είτε συλλογικά να στήσουν «Δούρειους Ίππους» και στα σχολεία για να προετοιμάσουν τους επόμενους δολοφόνους. Να τους απομονώσουμε… Να διαλύσουμε κάθε προσπάθεια συγκρότησης αντιδραστικής ομάδας, γιατί…Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ (…μόνο).

ΟΡγάνωσηΜαχητικού Αντιφασισμού

τηλ: 6939684508 mail: orma@riseup.net

ormantifa.wordpress.com       www.facebook.com/pages/ORMA/482978925180070

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License