Ενημέρωση από αντιφασιστική στην μνήμη του Π. Φύσσα

Summary

post image

Την Πέμπτη 18/09/2014 πραγματοποιηθηκε στην Κομοτηνή πορεία για τον 1 χρόνο από την δολοφονία του Π. Φύσσα. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης από όπου ξεκίνησε η πορεία . Τα μπλοκ που συμμετείχαν ήταν το αναρχικό στέκι UTOPIA A.D. , η αντιεξουσιαστική κίνηση Κομοτηνής , η ανταρσύα , η αξιωματική αντιπολίτευση (συριζα ) και φοιτητικοί σύλλογοι. Ο συνολικός κόσμος που πλαισίωσε την πορεία ήταν γύρω στα 300 άτομα  με την παρουσία των μπάτσων πολυάριθμη και αισθητή. Όταν η πορεία πέρασε από την Περιφέρεια Αν. Μακ. Θράκης υπήρξε μια μικρή ένταση με τους μπάτσους που φυλούσαν το κτίριο χωρίς ωστόσο να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κατα την διάρκεια της πορείας γράφτηκαν συνθήματα σε τράπεζες και ενεχυροδανιστήρια.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License