Παραπληροφόρηση post/1525305/

Ας ζητηθεί από το ΣΥΒΧΑ-ΣΕΦΚ αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ανάρτηση ή τους εμπεριέχει στη παραπληροφόρηση κάποιος κακόβουλος τρίτος

Παραπληροφόρηση post/1525305/

Και ο τίτλος και οι φωτογραφίες παραπληροφορούν, και δεν έχουν καμιά θέση εδώ μέσα. Τα "ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ" και οι φωτογραφίες δεν αντιστοιχούν. Ούτε οι φωτογραφίες των συγκεντρωμένων αντιστοιχούν στα πανό της συγκέντρωσης.

Κάποιοι εξουσιαστές θέλουν να παίξουν παιχνιδάκια στη πλάτη των αναγνωστών που δεν ήρθαν και προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα. Βέβαια η ΣΟ του μέσου μπορεί να μην έχει σωστή πληροφόρηση για να κρίνει, αλλά τώρα έχει την δική μου καταγγελία να αναζητήσει την αλήθεια. Ή θα διορθωθεί ο τίτλος και θα αφαιρεθούν φωτογραφίες που δεν ταιριάζουν ή να κατέβει όλο το άρθρο σκόπιμης παραπληροφόρησης.

Επίσης αναφέρονται 2 υπαρκτά σωματεία μέσα σε αυτό το άρθρο. Ας τους ζητηθεί αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για την ανάρτηση ή τους εμπεριέχει στη παραπληροφόρηση κάποιος κακόβουλος τρίτος.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΖΑΠΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ EZLN-https://athens.indymedia.org/post/1525243/-τίτλος

https://twitter.com/dromografos-φωτογραφίες

http://ese.espiv.net/2014/05/21/21051401/-φωτογραφίες

έλεος!!!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License