Ιωάννινα: Αντιφασιστική Συγκέντρωση 14/5

Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο( Πουτέτση και Χ. Τρικούπη γωνία) Τετάρτη 14/5 στις 10:30.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ντόπιων φασιστών, με τον πρόεδρο του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου, με άλλα λόγια, του οργάνου αντιπροσώπευσης των αφεντικών στην πόλη.

Να μην αφήσουμε φασίστες και αφεντικά να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα φιλικό ραντεβουδάκι.

Συγκέντρωση έξω από το εμπορικό επιμελητήριο(Πουτέτση και Χ.Τρικούπη)
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/5 10:30

Αντιφασιστικό Επιμελητήριο

 

Αναδημοσιέυση από Αυτόνομο Ραδιόφωνο Ιωαννίνων (radio-i.org)

από @ 13/05/2014 1:50 μμ.


Εχτές το απόγευμα πλέον των 40 αντιφασιστριών επισκέφθηκαν το επιμελητήριο (αίθουσα εκδηλώσεων) σε ώρα επιχειρηματικής εκδήλωσης-ενημέρωσης και κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν οποιαδήποτε δημόσια παρουσία των νεοναζί.

Σήμερα το πρωί 20 και πλεόν αντιφασίστριες μοίρασαν κείμενα στα κεντρικά γραφεία του επιμελητηρίου και τα έψαλαν σε μέλη του ΔΣ.

Ήδη η παράταξη που ηγείται στο επιμελητήριο έβγαλε ανακοίνωση πως δεν πρόκειται να μετάσχει σε καμία τέτοια συνάντηση και κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση τις άλλες 2 παρατάξεις ώστε να πάρουν θέση για την επίσκεψη των αυγών.

Δεν πρόκειται φυσικά για μια αντιφασιστική ευαισθητοποίηση των εμπόρων της πόλης, αλλά για μια συνηδητοποίηση της πραγματικότητας και των συνεπειών που θα έχουν οι πράξεις τους...

Για τη συγκέντρωση έχει βγει ήδη αφίσα:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License