Δεν μπορώ να δημοσιεύσω στο Indymedia χωρίς Javascript!

Το καινούριο Indymedia μετά την αλλαγή του σάϊτ απαιτεί Javascript για δημοσίευση, μπορεί να διορθωθεί;

Μετά την αλλαγή του σάϊτ, το Indymedia θέλει Javascript για να μπορέσει να ανοίξει το μενού "δημοσιεύστε" και να γίνει δημοσίευση.

Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε στο Indymedia χωρίς να επιτρέψουμε Javascript, η οποία είναι απενεργοποιημένη στο Tor Browser. Όμως η ενεργοποίηση της Javascript, ακόμα και πάνω στο Tor, μπορεί να αποκαλύψει την IP διεύθυνση δικτύου με την οποία συνδεόμαστε στο Internet, που είναι μια επίθεση στην ιδιωτικότητά μας.

Θα πρέπει να αλλάξει η σελίδα του Indymedia έτσι ώστε να μην χρειάζεται Javascript πουθενά, ή τουλάχιστον όχι για τα βασικά όπως η δημοσίευση.

από Oz 08/05/2014 7:16 μμ.


https://athens.indymedia.org/add_post/

https://athens.indymedia.org/add_event/

To πρώτο βγάζει στη δημοσίευση Post και το δεύτερο για το ημερολόγιο, νομίζω ότι λειτουργεί. Αυτό που δεν λειτουργεί χωρίς js είναι το ίδιο το μενού επειδή εμπεριέχει 2 λίνκ (τα πιο πάνω). Επίσης δε λειτουργούν (όπως πάντα) τα rich text tools και πρέπει να βάζεις html tags να χωρίζεις γραμμές, παραγράφους, έντονα, λινκ, κλπ.

Δεν είμαι του μέσου αλλά προσπαθώ να βοηθήσω γιατί φαντάζομαι ότι πνίγονται.

από mort από imc 08/05/2014 7:41 μμ.


Σωστή παρατήρηση. Θα διορθωθεί το συντομότερο

από Steve Christidis 08/05/2014 8:23 μμ.


Τώρα το παρατήρησα κι εγώ, κι επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ στο athens indymedia με tor hidden service αλλά μόνο με τη διεύθυνση https://athens.indymedia.org/ αυτό με τη javascript είναι πρόβλημα μεγάλο γιατί το θέμα με τη javascript δεν είναι απλά αν εμπιστευόμαστε το κώδικα του site που συνδεόμαστε μέσω tor proxy καθώς η κίνηση της javascript μπορεί να περάσει εκτός του tor και άρα να γραφτεί στα ρουφιανο-logs του ISP μας οτι ήμασταν indymedia συγκεκριμένη ώρα, και επίσης στο κόσμο των χάκερ υπάρχουν επιθέσεις που επιτρέπουν σε κάποιον τρίτο να εκτελέσει javascript στον υπολογιστή μας ενώ συνδεόμαστε σε συγκεκριμένο site και να πάρει αντίγραφο της δικτυακής κίνησης πριν αυτή κρυπτογραφηθεί και περάσει μέσω του tor proxy. Η μόνη άμυνα ενάντια σε τέτοιες επιθέσεις είναι να μην επιτρέπουμε καθόλου javascript.

από oZ 09/05/2014 1:12 μμ.


Και τα δύο λίνκ που παρέθεσα πιο πάνω λειτουργούν και χωρίς js και η δημοσίευση γίνεται μια χαρά. Ωστόσο νομίζω ότι η τεχνική ομάδα έλαβε το μήνυμα και θα το ψάξει, φαντάζομαι. Αλλά μη λέμε ξανά και ξανά τα ίδια ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι αφού μπορείς.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License