σημειώθηκαν σήμερα, ημέρα πέμπτη με βάσει τα τοπικά μέσα..Πολιτίκ, ξε-απολιτίκ το γεγονός ότι ακόμη και σ'αυτό το χριστιανο-παγανιστο-θρησκειόφερτο έθιμο ''ξεσαλώματος'' ο στόχος ήταν τα τσιράκια των καπιταλιστών λέει πολλά.. Οι επιτιθέμενοι έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στον ...οίκο ανοχής της νέας δημοπρασίας δύο φορές.. Τα ναζιστικά ξεράσματα συγκεντρώθηκαν έξω από το παραχωρημένο από επενίτες σκατόσπιτο τους μετά από αυτό.. (3-4 γνωστοί άρειοι - φτωχαδάκια - κάτοχοι αντιπροσωπειών). Τα ίδια μέσα μιλάνε και για δύο προσαγωγές..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License