42 στιγμές από το δεύτερο μεγάλο μέτωπο διαδηλώσεων του πλανήτη

Στο δεύτερο μεγάλο μέτωπο διαδηλώσεων του πλανήτη

Mπορεί τα βλέμματα παγκοσμίως να έχoυν έως τώρα συγκεντρώσει το Κίεβο, αλλά η Βενεζουέλα είναι το δεύτερο μεγάλο ανοιχτό μέτωπό αναταραχών στον πλανήτη. Εδώ και μια εβδομάδα χιλιάδες πολίτες βρίσκονται στους δρόμους και διαμαρτύρονται κατά του Νικολάς Μαδούρο και της πολιτικής του. Τα social media έχουν μπλοκαριστεί και τα συνεργεία ξένων πρακτορείων δέχτηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς. Οι πολίτες είναι εξαγριωμένοι και ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει επισήμως στους πέντε. Ανεπίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για πολύ περισσότερους νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Σήμερα, και ενώ όλοι ήλπιζαν πως οι τόνοι θα πέσουν, ο πρόεδρος Μαδούρο δήλωσε ότι θα φυλακίζει ανεξαιρέτως, όποιον στηρίζει και τροφοδοτεί τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν βουτήξει τη χώρα σε λουτρό αίματος.

Η σύλληψη του Lopez

Νεαρός φοιτητής μεταφέρεται μετά από χτύπημα σφαίρας

Ο Μαδούρο υψώνει την γροθιά του μιλώντας στους υποστηρικτές του

Η βασίλισσα της ομορφιάς Genesis Carmona,που σκοτώθηκε από σφαίρα στο κεφάλι στις διαδηλώσεις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License