Βενεζουέλα: Νεκρός διαδηλωτής σε αντίπαλες συγκεντρώσεις

Υποστηρικτής του Νικολάς Μαδούρο

Καράκας, Βενεζουέλα

Διαδηλωτής έπεσε νεκρός στο Καράκας της Βενεζουέλας εν μέσω συμπλοκής που ακολούθησε αντίπαλες συγκεντρώσεις υπέρ και κατά της κυβέρνησης του Νικολάς Μαδούρο το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης και ισχυρό στέλεχος των κυβερνώντων Σοσιαλιστών Ντιοσντάντο Καμπέλο δήλωσε πως ο διαδηλωτής ήταν υποστηρικτής της κυβέρνησης, διαμηνύοντας ότι οι «δολοφόνοι αυτού του συντρόφου, του συμπατριώτη, θα πληρώσουν».

Εικονολήπτης και φωτογράφος του Reuters ήταν αυτόπτες μάρτυρες στον πυροβολισμό του διαδηλωτή στη διάρκεια συγκρούσεων κατά τη διαδήλωση της αντιπολίτευσης, μεταδίδει το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License