Αντιχριστιανικη μικροφωνικη

παρεμβαση

Αντιχριστιανικη μικροφωνικη πραγματοποιηθηκε σημερα 2/1 στη Βαλβειο στο Μεσολογγι

με το μοιρασμα εντυπου υλικου.


ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΙΑΚΑ.

Άλλη μια χρονιά αλλάζει για τους δυτικούς καταπιεστές της εργατικής τάξης. Το παπαδαριό σε άψογη συνεργασία με  κράτος και κεφάλαιο ετοιμάζουν τα καινούρια χτυπήματα στους εργατικούς λαούς, με στόχο τον πλούτο και την εξουσία .Ο εργατικός όχλος παραπατά από πείνα και δυστυχία, προσπαθώντας χαζά να επιβιώσει για το αύριο όταν καν δεν υπάρχει σήμερα.

Αυτές τις μέρες με το τρόπο που μας επιβάλετε να γιορτάσουμε κάτι που δεν καταλαβαίνουμε απόλυτα, βλέπουμε τον καπιταλισμό να ανθίζει και ανθρώπινες υπάρξεις να αισθάνονται ένοχες που δεν μπορούν να προσφέρουν στο παιδί τους ένα δώρο. Ένα δώρο όπου για να κατασκευαστεί, χιλιάδες άλλα παιδιά έξω από τον δυτικό πολιτισμό μόχθησαν και εκμεταλλεύτηκαν. Οι δυνάστες, τα αφεντικά παράγουν δουλικά το δώρο του παιδιού σου κάτω από το δέντρο της εκμετάλλευσης των αδύναμων, καταπιεσμένων, εξαθλιωμένων παιδιών σε κάποια χώρα της ανατολής για ένα κομμάτι ψωμί.

Εμπρός λοιπόν εκμεταλλεύσου και εσύ όπως όλοι οι πολίτες της δύσης, χωρίς αναστολές, δίχως τύψεις και πάνω από όλα χωρίς κριτικό νου. Ακολούθα το ψάλσιμο και το θυμιατό του παππά, όπου ξεκινώντας από τα σπίρτα που φτιάχτηκαν στο Πακιστάν, άναψε την φωτιά στο κάρβουνο που με μόχθο και αίμα κατασκεύασαν στην Αραβία  υπό τους βομβαρδισμούς Αμερικάνων δολοφόνων και επιτέλους θυμίαμα ευωδίασε ο ναός του ψεύδους, της υποκρισίας και του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος της εκκλησίας.

Σε αυτό το κλίμα της πανανθρώπινης ξεφτίλας και καταδίκης των εξουσιαστών δεν χωράνε αναρχικές υπάρξεις. Βιώνουμε στο πετσί μας την καταπίεση και τον εξευτελισμό του ανθρώπου, στο κήρυγμα του παππά για αγάπη και ισότητα ενώπιον του θεού, όταν παιδιά εκμεταλλευόμενων χωρών ανήκουν σε άλλο θεό μάλλον.

Εμπρός λοιπόν γλεντήστε, φάτε και πιείτε και όταν νιώσετε τη ‘’καλή ζωή’’ δώστε από το περίσσευμα σας υποκριτές χριστιανοί και σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Από ποιό περίσσευμα άραγε? Από αυτό που κλέψατε από τα χέρια ενός μικρού παιδιού σκλάβου σε κάποια χώρα που δεινοπαθεί.

Έτσι λοιπόν άχρηστοι που είστε και ζείτε παρασιτικά σε τούτη τη πλάση, έτσι αφού και η ίδια η ζήση θέλει να σας ξεφορτωθεί, με τον θεό σας να σας κάνει εκμεταλλευτές .Έτσι αφού έχετε οργανώσει καλά το έγκλημα σας και είστε όλοι συνένοχοι , δώστε μας την χαριστική  βολή, δώστε τον ορισμό της εξαναγκαστικής εγωιστικής αγάπης. Για διάλλειμα από τις αποπνικτικές γιορτές  παίχτε κάνα χαρτί αφού έχετε αργία και είστε ευτυχισμένοι, πνιγείτε μες σε καπνούς και αλκοόλ προσωρινής ικανοποίησης και για να μην ξεχνιόμαστε, όσες ευχές και αν κάνετε το κόσμο δεν αλλάζεται, όλα μπροστά σας πάλι θα ναι.

Ο κόσμος δεν αλλάζει με ευχές. Όταν θα σκεφτείτε  τι έχετε στερήσει τόσα χρόνια, τα χαμόγελα θα πάνε περίπατο. Η καλή χρονιά έρχεται όταν αλλάζει, τόσα χρόνια ζούμε τη χρονιά της εξουσίας, της εκμετάλλευσης και των ψευδαισθήσεων. Για να αλλάξουμε χρονιά πρέπει να σπάσει το φράγμα της εξουσίας. Πρέπει ο κάθε άνθρωπος  να αντιλαμβάνεται τον δικό του μοναδικό ανεπανάληπτο χρόνο, πέρα από χριστιανοκρατούμενα μοντέλα εξουσιασμού των ζωών μας.

 Εμπρός λοιπόν για την καθολική χειραφέτηση  του ανθρώπου. Επανάσταση απέναντι στο κατεστημένο που μας καταστρέφει και οργανωμένα μας επιτίθεται μέσα από συνεχόμενες ψυχολογικές παγίδες και παίζει με σύνθετες ένοιες όπως ο χρόνος .Όπου τον αποδομεί μονοπύρηνα και τον καθιστά κάτι πάγιο που τον ορίζει ο άνθρωπος  για να πει κιόλας το πότε αλλάζει.

Χρόνια πολλά λοιπόν θα πάρει από ότι βλέπουμε  να απαλλαγούμε από τον έλεγχο και την εξουσία σας, αφού όλα δικά σας  κτήμα σας τα κάνατε και χώρος δεν υπάρχει  για μας, πάρτε το χαμπάρι απαλλοτρίωση θα κάνουμε σε κάθε σας χωράφι, θα φυτρώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνεται έτσι από γινάτι.

                                                                                                                                                                                                                                            ANAΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ

                           ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΒΕΙΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License