Έκτακτη εκπομπή για την υπόθεση του αγωνιστή απεργού πείνας Σπύρου Στρατούλη

έκτακτη θεματική εκπομπή για την υπόθεση του αγωνιστή απεργού πείνας από τις 11/11 Σπύρου Στρατούλη, καθώς και τους Ράμι Συριανό, Εργιόν Μουσταφά και Μιχάλη Ραμαδάνογλου, επίσης έγκλειστοι απεργοί πείνας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Σπύρου.

Σήμερα 24/12 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη θεματική εκπομπή για την υπόθεση του αγωνιστή απεργού πείνας από τις 11/11 Σπύρου Στρατούλη, καθώς και τους Ράμι Συριανό, Εργιόν Μουσταφά και Μιχάλη Ραμαδάνογλου, επίσης έγκλειστοι απεργοί πείνας σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Σπύρου. 
 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τη συνήγορό του Σ. Στρατούλη, Κ. Κάτσια και ενημέρωση για την πορεία της υγείας του από τον επιβλέποντα ιατρό Δ. Μπαμπαλή.
 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ
 
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ
 
 
 
Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης – 93.8fm

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License