Παρουσίαση του 2ου τεύχους του Κοινωνικού Αναρχισμού

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 19.30 στο Belleville Sin Patron εκδήλωση - παρουσίαση του δεύτερου τεύχους του Κοινωνικού Αναρχισμού.

post image

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 19.30 οι συνεργατικές εκδόσεις "Κουρσάλ" και η συντακτική ομάδα της πολιτικής επιθεώρησης του "Κοινωνικού Αναρχισμού" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του 2ου τεύχους, με κεντρικό θέμα το φασισμό που θα πραγματοποιηθεί στο συνεργατικό cafe-βιβλιοπώλείο Belleville Sin Patron στα πλαίσια του τριημέρου εκδηλώσεων για τον εορτασμό των δυο χρόνων λειτουργίας του συνεταιρισμού. Θα παρουσιαστούν σύντομα τα περιεχόμενα του δεύτερου τεύχους, και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντάκτες της έκδοσης. 

* Η εκδήλωση δε θα αρχίσει ακριβώς την αναγραφόμενη ώρα για να μην συμπέσει με την πορεία αλληλεγγύης στον αγωνιστή κρατούμενο Σπ. Στρατούλη που βρίσκεται σε απεργία πείνας απο τις 11 Νοεμβρίου. 

 

η συντακτική ομάδα της έκδοσης 

η ομάδα εργασίας του Κουρσάλ 

κι συνέλευση εργαζομένων του Belleville

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License