Στηρίζουμε τις κινηματικές υποδομές και στηριζόμαστε σε αυτές

Μεταφερθήκαμε σε νέο σάιτ: efimeridadrasi.espiv.net

Μεταφερθήκαμε σε νέο σάιτ: efimeridadrasi.espiv.net
 
Στηρίζουμε τις κινηματικές υποδομές και στηριζόμαστε σε αυτές
 
Η συλλογικότητα της εργατικής εφημερίδας Δράση αποφάσισε να μεταφέρει την ηλεκτρονική της σελίδα και από σήμερα και στο εξής θα φιλοξενείται στον server του espiv.net.
Το νέο μας σάιτ είναι το efimeridadrasi.espiv.net.
Αποσυρόμαστε από εταιρικές και εμπορικές δομές, ώστε, όσο είναι δυνατό, η αντιπληροφόρηση και η κινηματική δράση να απεξαρτούνται από μηχανισμούς ελέγχου και εμπορευματοποίησης.
Η υποστήριξή μας στις αυτόνομες κινηματικές υποδομές έχει εκφραστεί πολλές φορές μέσα από τα συλλογικά μας κείμενα. Το πλαίσιο λειτουργίας της κολεκτίβας cybrigade μάς βρίσκει σύμφωνες/ους και την ευχαριστούμε για το χώρο που μας παραχωρεί.
Tο περιεχόμενο του νέου σάιτ καλύπτεται από άδεια χρήσης Creative Commons.
To παλιό blog θα παραμείνει για αρχειακούς λόγους αλλά δεν θα ενημερώνεται.
 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License