Ενημέρωση για τους συλληφθέντες από τα Εξάρχεια στις 17 Νοέμβρη

-

Όλοι οι συλληφθέντες που περνούσαν σήμερα από ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι.

Κάποιοι έχουν περιοριστικούς όρους να εμφανίζονται στο τμήμα της περιοχής τους και σε άλλους επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τα κατηγορητήρια γελοία, με κακουργήματα που δεν στέκουν πουθενά, αφού όλοι συνελήφθησαν σε διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων μετά από άγρια και γενικευμένη επίθεση της αστυνομίας στον κόσμο που απλώς επέστρεφε από τη διαδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 

Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα για τις κατηγορίες και αν κάποιες από αυτές έπεσαν, ας γράψει.

από E 21/11/2013 11:13 πμ.


Filos mou pou silif8ike to bradu tis kiriakis ekatse mexri x8es mesa kai perase apo anakriti gia eksibrisi antistasi arxis kai molotof...fusika den eixe molotof...afe8ike ex8es eleu8eros eutuxws..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License