Βόλος: ενημέρωση από την πορεία 17Ν

ΒΟΛΟΣ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 17Ν

post image

 

Με παλμό και ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πορεία για την επέτειο του πολυτεχνείου.Στενά ακολουθούμενη από τις δυνάμεις καταστολής - Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΠΡΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ - διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διατρανώνοντας το δρόμο της εξέγερσης του πολυτεχνείου στο σήμερα. 
 
Ενός κράτους σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, με μία μαύρη κυβέρνηση των διώξεων, της καταστολής των αγώνων του εργατικού κινήματος και κάθε κοινωνικού αγώνα, της θεωρίας των δύο άκρων, της πλήρους συμπόρευσης με τη φασιστική χρυσή αυγή, δεξί χέρι της πολιτικής της.
 
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.
 
 
 
ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
http://dromosmag.blogspot.gr/2013/11/17.html

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License