ενημέρωση απο Καρδίτσα για την πορεία

πορεία για το πολυτεχνείο

Πρωινή η πορεία στη Καρδίτσα λόγο τις νέκρας που επικρατει τις κυριακες τ απογευμα στο κεντρο. Η πορεία είχε πανω κατω 200 ατομα (οχι ικανοποιητικά). Η πρωτοπόρα αριστερά της πόλης εκανε 200 μετρα πορεια απο την κεντρικη πλατεια μεχρι το παυσιληπο και μετα πηγε για καφεδακι. Το ευχαριστο της ημερας η συμμετοχη μαθητων με δικο τους πανο οπου μαζι με το μπλοκ του αυτοδιαχειριζομενου στεκιου συνεχισαν την πορεια στο κεντρο της πολης.

από μαθητικη αντιεξουσιαστικη κινηση καρδιτσας 19/11/2013 2:37 μμ.


Οπως προαναφερθηκε στην πορεια συμμετειχε (για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο απουσιας) και μπλοκ της μαθητικης αντιεξουσιαστικης κινησης με την συμμετοχη 20 περιπου μαθητων το οποιο μαζι με το μπλοκ του αυτοδιαχειριζομενου στεκιου συνεχισε την πορεια στο κεντρο της πολης με δυνατο παλμο και ηχηρα συνθηματα που ακουγονταν απο ολους τους συμμετεχοντες...!περαιτερω δρασεις της νεοσυστατης μαθητικης αντιεξουσιαστικης κινησης αναμενονται!!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License