Πολυτεχνείο '73 40 χρόνια αστικής δικτατορίας

40 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, η ναζιστική πρόκληση υλοποιεί την πανταχού παρούσα μέσα στον κοινωνικό ιστό διαρκή απειλή του κράτους έκτακτης ανάγκης

post image

40 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, η ναζιστική πρόκληση υλοποιεί την πανταχού παρούσα μέσα στον κοινωνικό ιστό διαρκή απειλή του κράτους έκτακτης ανάγκης την φοβία του εσωτερικού εχθρού και την φασιστική αντίληψη της θεωρίας των "δύο άκρων".

 

Το ζήτημα σ' αυτό το θέμα είναι ότι πραγματικά φοβούνται ό,τι δεν υπάγεται στα κέντρα εξουσίας τους, άρα γι' αυτούς γίνεται απρόβλεπτο και μη ελεγχόμενο. Είναι κάτι που μπλοκάρει τους ιδεολογικούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς του συνταγματικού τόξου.

 

Η εξέγερση του πολυτεχνείου δεν ήταν απλά μια φοιτητική εξέγερση, αλλά ένας κοινός αγώνας φοιτητικού κι εργατικού κινήματος.

 

Οι Αγωνιστές δεν είναι Τρομοκράτες

 

Πορεία την 17/11/2013 από πλ. Ελευθερίας 5μ.μ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License